alatura-te chilli pe facebook
vino alaturi de chilli pe linkedin
urmareste canalul youtube Chilli Ideas
produse promotionale eco
obiecte promotionale personalizate
bomboane personalizate
produse promotionale personalizate
materiale promotionale

Chilli Ideas® - furnizorul tau de promotionale

Iubesti promotionalele? Ei bine, afla ca si noi! Si cum ar fi putut sa fie altfel, cand tuturor ne place sa daruim si (mai ales) sa primim cadouri? Iar obiectele promotionale sunt cadouri cu puteri magice, care au darul de a te promova.

Importam si distribuim anual pentru partenerii nostri peste 1.000.000 de obiecte promotionale personalizate. Datorita faptului ca am construit in timp relatii stranse cu furnizorii nostri, atat din Europa cat si din Asia, iti putem pune la dispozitie orice tip de produs personalizat, la preturi care sa te satisfaca: de la produse standard (clasice sau iesite din tipare), pana la produse create special pentru a reprezenta sigla si compania ta.

Iar pe langa un raport calitate/pret excelent, iti oferim si servicii la cele mai inalte standarde de calitate. Investim permanent in a fi mai performanti: participam la targuri internationale in cautarea de noi furnizori pentru a putea oferi clientilor ultimele noutati pe piata de promotionale; colaboram cu firme de audit extern pentru a ne asigura ca marfa livrata catre clienti corespunde standardelor de calitate solicitate (in special in cazul produselor realizate in tarile asiatice); ne imbunatatim permanent sistemul de lucru pentru a raspunde cat mai prompt solicitarilor clientilor nostri; participam la training-uri pentru a face fata cu profesionalism oricarei provocari.

In plus, iti oferim implicare, creativitate, flexibilitate, promptitudine si toata atentia de care tu si proiectul tau de promovare aveti nevoie.Chilli Ideas este membru al:

membru psi